Nekategorizirano

Objavljen razpis TZS MOJA DEŽELA – LEPA IN GOSTOLJUBNA

Turistična zveza Slovenije že 32. leto zapored organizira vseslovensko tekmovanje krajev v urejenosti in gostoljubnosti pod sloganom  MOJA DEŽELA – LEPA IN GOSTOLJUBNA.

Častna pokroviteljica projekta je predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar. Razpisni pogoji se nahajajo v prilogi.

Vljudno vas vabimo k prijavam MDLG 2023 preko aplikacije na naši spletni strani www.turisticna-zveza.si.

Prijave sprejemamo do 15. junija 2023.

Če prvič sodelujete v akciji MDLG, se za vstop v aplikacijo najprej registrirajte na povezavi https://turisticna-zveza.si/registracija ali pa s klikom na banner na naši spletni strani . V postopku registracije si boste določili uporabniško ime (e-mail) in geslo. Po uspešni registraciji prejmete na vaš mail (up. ime) obvestilo, da se lahko prijavite v sistem za spletno oddajo prijav za MDGL 2023. S klikom na Vpis v sistem se odpre stran Aktivne vloge, kjer se nahajajo tudi navodila za oddajo vlog. Prijava je sestavljena iz več korakov, izpolnite samo korake- kategorije za katere oddajate prijavo. Prijavo ni potrebno oddati takoj, ampak jo lahko dopolnjujete, dokler želite oziroma do roka za oddajo, 15.6.2023. Če ste v akciji MDLG sodelovali že lani, potem registracija ni potrebna in vstopate v aplikacijo na povezavi https://turisticna-zveza.si/prijava.

V kategorijah jedra (mestna, trška, vaška), mesta (večja, srednja, manjša) ter kraji (zdraviliški, turistični, izletniški) opisu znamenitosti mesta/kraj dodajamo rubriko »Slovenski turistični vodnik – izlet za en dan«, ki jo želimo tekom akcije bolj usmerjeno promovirati in še posebej izpostaviti. Zato se morate preko spletne aplikacije prijaviti tudi večja mesta ter zdraviliški in turistični kraji!

Ker zbiramo tudi prijave za kampe, glampinge, mladinska prenočišča ter tematske poti, vas prosimo, da o možnosti kandidiranja obvestite tudi upravnike, skrbnike, lastnike navedenih kategorij v vaši občini.

Vabljeni tudi na Zoom delavnico, ki bo torek 6. 6.2023, s pričetkom ob 10 uri ter bo trajala približno 1 uro Predstavili bomo navodila za oddajo prijave MDLG preko spletne aplikacije ter primere vnosa turistične ponudbe v aplikacijo »Slovenski turistični vodnik«. Za sodelovanje na delavnico je potrebna registracija na spodnji povezavi: https://forms.gle/LFtE9dEz54TdXPmn6

Po registraciji boste prejeli potrditveni e-mail, ki bo vseboval vse informacije za pridružitev k delavnici.

Projekt je objavljen na https://turisticna-zveza.si/projekt/moja-dezela-lepa-in-gostoljubna .

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonu 01 434 16 70 ali e-pošta info@turisticna-zveza.si.

Lep pozdrav,

Ekipa TZS

Urednica spletne strani.