TD Naklo – sklepna prireditev ob podelitvi priznanj za urejenost kraja

Turistično društvo Naklo je v četrtek, 12.nov. 2015 pripravilo v Domu  krajanov v Naklem sklepno prireditev ob podelitvi priznanj za urejenost kraja. V kulturnem programu so nastopili ljudski godci in Folklorna skupina Podkuca,  skupina Šestica, humorist Tone Zupin, za veselo vzdušje pa ansambel mladih in veselih članov ansambla Rožnik iz Besnice.

 

Predsednik TD Naklo Aleš Kokalj je v pozdravnem nagovoru povedal, kako je pomembno, da prebivalci skrbijo za urejenost kraja, saj s tem veliko prispevajo k turističnemu utripu ne samo domačega kraja, ampak širšega gorenjskega prostora. Skupaj z županom Markom Mravljo sta podelila priznanja vsem zaslužnim hišam v občini Naklo, letos so nagradili tudi vse lastnike hiš, na katerih so cveteli nageljni in tako vzpodbudili prebivalce, da bi se v naslednjem letu še pri več hišah odločili za gojenje pravih gorenjskih nageljnov.

Tajnik in pa lokalni vodič TD Naklo Damijan Janežič pa je v programu predstavil  vaško kapelo in del turistične poti po Naklem.